Collega's aan het woord

Daniëlle Simons is directieondersteuner op KPO Bassischool de Cortendijck en Bovenschools ICT medewerker 

Een uitdagende baan met ruimte voor afwisseling en groei! In de 12 en een half jaar dat ik voor KPO werk heb ik met veel plezier aan alle groepen van de basisschool lesgegeven. Naast mijn rol als leerkracht vervul ik ook een aantal andere taken. Zo ben ik bovenschools al enkele jaren beleidsmatig actief met ICT als middel voor goed onderwijs. Ik geniet ervan om met onderwijsontwikkeling en vernieuwing bezig te kunnen zijn. Ook vervul ik inmiddels op schoolniveau de taak van directie ondersteuner. De afwisseling in taken zorgt voor een zeer uitdagende werkweek waarin geen dag hetzelfde is. o.a. het mobiliteitsbeleid en de scholingsmogelijkheden binnen KPO hebben eraan bijgedragen dat ik mezelf steeds heb kunnen blijven ontwikkelen.

Daniëlle Simons
Directieondersteuner KPO Basisschool de Cortendijck en Bovenschools ICT medewerker

Joyce Hartman is directeur van KPO Basisschool De Cortendijck, De Saffier en Klaverweide

Werken bij KPO voelt voor mij als een geweldige kans in mijn arbeidsloopbaan. Ik heb als directeur de kans gekregen om te bouwen aan een school met een geweldig team. Binnen KPO geldt dat je niet alleen als leerkracht de kans krijgt om je verder te ontwikkelen, maar ook als directeur. Mijn motto is dan ook; elke dag een beetje beter. Dat biedt kansen met elkaar.

Joyce Hartman
Directeur OE Kortendijk

Karen Lindhout is pedagogisch medewerker op KPO Kindecentrum De Stappen

Ik vind het belangrijk dat ik mijn eigen creativiteit kan uiten in mijn werk. Op De Stappen mag ik samenwerken met enthousiaste collegae waarmee ik kan brainstormen zodat we samen nieuwe ideeën krijgen en ontwikkelen die we meteen de volgende dag met de kinderen in praktijk kunnen brengen. Als coach geeft mij dit een handvat om de pedagogisch medewerkers net dát speldenprikje te geven zodat zij kijken waar de behoeftes van de kinderen liggen en dat stimuleren door een rijke speel-leeromgeving.

Karen Lindhout
Pedagogisch medewerker, Pedagogisch coach, VVE coach

Hilde Maas is leerkracht op KPO Basisschool De Appel

Hilde Maas is leerkracht op KPO Basisschool De Appel Als startende leerkracht voel ik mij erg welkom binnen KPO. Afgelopen jaren heb ik meerdere stages gelopen bij KPO. Ik heb altijd leerzame stages gehad waarin ik mezelf heb kunnen ontwikkelen als volwaardig leerkracht! Momenteel werk ik als leerkracht in groep 1/2 op De Appel. Ik voel mezelf hier thuis en ga graag naar mijn werk. Dit komt omdat ik iedere dag opnieuw word uitgedaagd!

Hilde Maas
Leerkracht KPO BS De Appel

Lonneke Braat is begonnen als leerkracht in de KPO Vervangingspool en is momenteel werkzaam als leerkracht bij Kindcentrum de Stappen

KPO Roosendaal gaf mij de kans om via stagebezoeken in de keuken van verschillende scholen van de stichting een kijkje te nemen. Zo maakte ik de keuze om na jaren terug in het onderwijs te gaan werken. In de vervangingspool kwam ik op veel scholen en ontwikkelde ik een belangrijk professioneel netwerk. Uit dit netwerk heb ik inmiddels een toffe baan als leerkracht bij KC De Stappen in Wouw. "Je weet nooit wat je kunt, tot dat je het probeert." C.J Lewis 1898 - 1963, Brits schrijver

Lonneke Braat
Leerkracht KPO Kindcentrum De Stappen

Lia van Gastel is adjunct directeur op KPo (V) SO De Kameleon

Werken als adjunct-directeur op SO De Kameleon is voor mij samen te vatten in een aantal kernwoorden; uitdagend, afwisselend, verwonderend, stimulerend, soms een zoektocht, boeiend, liefdevol, genietend, samenwerkend aan ontwikkeling van leerlingen en personeel, geborgen, passievol, geen dag hetzelfde, werkend in teamverband, krachtig, saamhorig, altijd in beweging en ELKE DAG SAMEN EEN BEETJE BETER

Lia van Gastel
Adjunct directeur De Kameleon

Overtuigd? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!
 

Bekijk vacatures